Wanneer je betrokken bent bij het werk wat de stichting doet en je graag financieel wilt bijdragen, dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs! We zijn erg blij met de giften die wij mogen ontvangen. Er is een vaste groep mensen die iedere maand geld doneert aan onze stichting. Daarnaast ontvangen wij ook losse giften of giften uit een sponsoractie. Omdat wij een kleine stichting zijn met alleen maar vrijwilligers, kunnen we de kosten laag houden, zodat ook echt iedere euro besteed wordt aan het goede doel. 

Help je ons mee om sponsors te zoeken of een actie te organiseren? Of wellicht wil je onze stichting zelf ondersteunen met een vaste gift per maand? Graag! (100% van je gift gaat rechtstreeks naar het project, kosten dragen wij zelf als bestuur)

Je gift kun je overmaken op ons bankrekeningnummer: NL85INGB067.93.44.780 t.n.v. Stichting Kind in Suriname te Veenendaal. Ook is er de mogelijkheid om ons te machtigen via automatische incasso. Een machtigingsformulier kun je opvragen via info@kindinsuriname.nl Alvast heel hartelijk dank voor je bijdrage!

Stichting Kind in Suriname staat als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)
geregistreerd bij de Belastingdienst, waardoor je gift aftrekbaar is.